Monday, 16 July 2018

Maryam Homestay, Jalan Khalidi, Bandar Muar, Johor


Maryam Homestay, Jalan Khalidi, Bandar Muar, Johor 

..

Bahagian Luar Rumah (Gate Automatic)


Bahagian halaman ruang tamu beserta tv di hadapan

Mempunyai 4 buah bilik disediakan


Meja & peti sejuk disediakan


Dapur disediakan (beserta dapur gas) & dengan kemudahan penapis air





Setrika disediakan juga



Lorong Adabi 2, Jln Khalidi




Kami menyediakan perkhidmatan homestay untuk mereka yang mempunyai urusan dan lawatan di sekitar daerah Muar. Lokasi yang strategik di Bandar Muar

Sebarang pertanyaan boleh buat pangilan atau whatsapp ke 0197275320 / 0176090773

 

Summary

Untuk percutian dan harian sahaja!

4 bilik hawa dingin sepenuhnya.
Perabot sepenuhnya, TV LED, Astro njoy.
Corner. Sesuai untuk keluarga besar.
Sewa harian. Harga dari RM 280



Located at 48-8 lorong adabi, jalan khalidi, 84000, Muar, Johor

Sebarang masalah atau pertanyaan boleh buat panggilan ke :- 

017-6090773 (Pn. Shahida)

019-7275320 (En Mahathir) whatsapp

019-3678582 (En.Syukri Admin) whatsapp

 

 GPS Coordinate : 2.037320, 102.564546

Map Link

Bandar Muar, Homestay, Homestay Jln Khalidi, homestay muar, Johor, Lorong Adabi 2, Maryam Homestay, maryam homestay muar, Muar, muar homestay, Murah, Tanjung,

Buat Duit dengan WowApp


Buat Duit dengan WowApp. Satu lagi peluang buat duit muncul di tahun 2016 ini.
Selama beberapa tahun ini, kita dah biasa guna applikasi chat sosial seperti whatsApp,
Telegram dan sebagainya. Orang dah tak guna SMS dah sekarang ni sebab setiap
SMS perlu bayar.

Memang kita dah tahu guna app lebih mudah dan PERCUMA. Tapi, tahukah anda,
dengan hanya berchatting pun boleh buat duit?


TIPS UNTUK DAPAT WOWCOINS YANG BANYAKπŸ‘‡

1πŸ” Dapatkan orang baru untuk mendaftar dibawah anda dan buat group sendiri 
untuk berhubung sesama rangkaian anda.
(Downline yg ramai & aktif membantu menambahkan WowCoins anda d WowApp)

2πŸ” Tonton video dalam pendapatan segera (instant earn) setiap 30 minit.

Caranya:
Klik earnings (pendapatan) --> klik instant earn (pendapatan segera) dan 
Klik watch video (tonton video)

3πŸ” Main Games selalu.

Caranya:
Klik earnings (pendapatan) --> klik play games (main permainan)
dan pilih games yang diminati.

4πŸ” Smart Slide mesti sentiasa ON

Caranya:
Klik earnings (Pendapatan) --> Klik smart slide (Kekunci HP) dan ON kan.

5πŸ”Gunakan SMART WEB utk melayari internet, baca berita & beli belah 
(boleh di download di PC atau HP anda.
(Pada yg belum tahu panduan utk dapatkannya, boleh tanya ya)

6πŸ” Chating, video dan voice call dengan taman anda d WowApp setiap hari 
dan sekerap mungkin.

7πŸ” Jangan Log Out, Sentiasa Online.

8.πŸ” Sentiasa check Peanut Laps survey (Kaji selidik peanut labs) & 
Pollfish survey (kaji selidik pollfish) utk melihat kaji selidik yg ditawarkan.

Caranya:
Klik earnings (Pendapatan) --> klik instant earn (pendapatan segera) --> 
scroll bawah 
dan Klik peanut Labs Survey (kajian peanut labs)/ Pollfish survey (kaji selidik pollfish)

9πŸ” Download games/apps di (Fyber/Ironsource) yg syaratnya mudah.
Contoh: ''Download and start 
''(Lepas download terus buka dan biarkan seketika sehingga coin masuk)
''Pasang dan jalankan''(Lepas download, 
open dan main games itu utk seketika hingga coins masuk)

Caranya:
Klik earnings (Pendapatan) --> Klik instant earn (Pendapatan segera) --> 
Klik Fyber atau Klik IronSource Setiap hari.

10πŸ” Sentiasa Berhubung dengan Downline2 anda.

11πŸ” Beri Motivasi Kepada Downline2 anda untuk mencari downline2 yang lain.
Harus diingat anda menjana income sehingga 8 lapis (level) dibawah anda.

πŸ‘‰SEMOGA ANDA SEMUA SUKSESπŸ‘ˆ
πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
Jom ikut tips tuπŸ‘†
Promo link byk2..invite rakan seberapa byk yg boleh yer. Janji link lepas kt diorg. 
Tak yah fikir diorg nak join @ tidak..

Promo byk, coins dpt byk ok.. Begitu jugak yg lain..

Selamat mengumpul coins..πŸ˜€πŸ‘



 

Wednesday, 13 July 2016

Homestay Bayu Muar Johor

Homestay Bayu Muar Johor





Sebarang pertanyaan boleh call atau whatsapp  

Yuha Homestay : 012-6184549


Summary - Yuha Homestay

Kami mengalu-alukan kedatangan anda yang ingin mendapatkan tempat penginapan ketika berkunjung ke Muar Johor.

Kemudahan:
   3 bilik tidur 2 bilik air
   Aircond di bilik tidur utama
   Peralatan dapur disediakan
   Mesin basuh dan peti ais
   Tv led siaran Njoi
   Parking kereta yang luas
   Gate automatik
   Berhampiran dengan pusat bandar , pusat rekreasi tanjung emas     ,dan Masjid Jamek Muar.

 

   MAP Link : Google Map

 

 

 

 

Saturday, 25 April 2015

Maryam homestay muar, johor


Maryam Homestay, Jalan Khalidi, Bandar Muar, Johor 

..

Bahagian Luar Rumah (Gate Automatic)


Bahagian halaman ruang tamu beserta tv di hadapan

Mempunyai 4 buah bilik disediakan


Meja & peti sejuk disediakan


Dapur disediakan (beserta dapur gas) & dengan kemudahan penapis air





Setrika disediakan juga



Lorong Adabi 2, Jln Khalidi




Kami menyediakan perkhidmatan homestay untuk mereka yang mempunyai urusan dan lawatan di sekitar daerah Muar. Lokasi yang strategik di Bandar Muar

Sebarang pertanyaan boleh buat pangilan atau whatsapp ke 0197275320 / 0176090773

 

Summary

Untuk percutian dan harian sahaja!

4 bilik hawa dingin sepenuhnya.
Perabot sepenuhnya, TV LED, Astro njoy.
Corner. Sesuai untuk keluarga besar.
Sewa harian. Harga dari RM 280



Located at 48-8 lorong adabi, jalan khalidi, 84000, Muar, Johor

Sebarang masalah atau pertanyaan boleh buat panggilan ke :- 

017-6090773 (Pn. Shahida)

019-7275320 (En Mahathir) whatsapp

019-3678582 (En.Syukri Admin) whatsapp

 

 GPS Coordinate : 2.037320, 102.564546

Map Link

Bandar Muar, Homestay, Homestay Jln Khalidi, homestay muar, Johor, Lorong Adabi 2, Maryam Homestay, maryam homestay muar, Muar, muar homestay, Murah, Tanjung,